29 september 2007

Idag 1: Hotellfrukost!

Först gick jag upp och fotograferade möglet i kakelfogarna.

Mögelanhopningar har förr om åren gett mig fria övernattningar. (Kolla här och leta reda på 2005-08-15.)

Sedan gick jag ner till frukosten.

Kom nu inte och säg att det är tur att jag inte äter hotellfrukost varje dag eller att jag måste tänka på de svältande barnen. Jag har skavsår och det enda som hjälper är en våffla på själen, så det så.

För en gångs skull var det inte kamp om morgontidningarna som det brukar vara på hotell. Kanske man umgås mer till lördagsfrukostar? Ja, kanske är det så att jag i vanliga fall äter hotellfrukost med läsare, inte pratare. (Förutom hemma då, när det vimlar pratare ända in i stigbyglar, hammare och städ.)

Seså, pallra sig iväg till Bokmässan nu!

Bonusbild från Park-lobbyn igår:

Stackars blomsterdekoratören.

8 Reflektioner:

Blogger Jessica skrev ...

Det var ju inte frukost a la USA i varje fall.

29 september, 2007 12:20  
Anonymous Anonym skrev ...

Vilken underbar frukost!

Och så är jag JÄTTEAVUNDSJUK på dig som är på BokMässan i Göteborg! Har velat åka dit i många år nu... Men det blir aldrig av. Nästa år så SKA jag dit! ;-)

29 september, 2007 12:48  
Anonymous Anonym skrev ...

Skavsår när man gått på Bokmässan, det är ju normalt och väntat. Men lyssna på det här: Jag fick skavsår i går av att griljera och briljera i köket. Boeuf-knotan, du vet. Jag blev faktiskt förvånad själv och det händer inte ofta.

29 september, 2007 13:51  
Anonymous Anonym skrev ...

Det var ganska nära att jag ställde ned just en sådan flaska i just en sådan glasgrunka, men jag insåg att det faktiskt inte var en papperskorg. Det var säkert Danielsson…

29 september, 2007 17:06  
Blogger Ataharis skrev ...

Haha, jag måste avslöja Sanningen med stort S. Det var en man som stod bredvid oss som ställde sitt ölglas där för att fippla med nåt, jag tipsade Lotten som började gräva i sin finurliga nya väska och när kameran var oppe ... var mannen och hans ölglas borta. Min K ställde därför upp och ställde ner sin öl i glasmojjen.

Men Stellan, det var nog inte det enda som hamnade i de där glasgrunkorna igår. :)

29 september, 2007 17:19  
Anonymous Anonym skrev ...

Jag känner igen frukosten! Du bor på Spar hotell! Har inmundigat likadan frukost flera bokmässor i rad, men fick i år inget rum på Gårda, trots att jag köat sen i maj. Men vad är väl bokmässan mot balkongstädning och glasburksåtervinning i ett regnigt Uppsala?

29 september, 2007 21:08  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Hela långa dagen har jag letat internet och bara misslyckats. Nu sitter jag på en luftmadrass i Översättarhelenas hall och njuter.

Borde inte Köksråttan ha en griljeringsbriljeringsbloggträff?

30 september, 2007 01:31  
Anonymous Anonym skrev ...

Ölflaskan matchar ju bladen!
*lol*

01 oktober, 2007 19:19  

Skicka en kommentar

<< Home