03 december 2007

Nej, gå och lägg er!

Hemlisbloggarjulkalenderfacitet kan inte läggas ut fastän det är superintressant och innehåller minst en vinnare, eftersom bloggfabriken Typepad ligger nere och inte går att få kontakt med trots att jag försökte muta med extra fina ettor och nollor.

Därför dyker morgondagens hemlisbloggare inte heller upp här nu. Felåt alla som sitter uppe med tandborsten i munnen för att hinna gissa först. Nu får ni alla en ny chans i morgon – både vad gäller facit och ny lucka!

Protester emottages förstås. Men betänk att det är jag som lägger lapparna i plommonstopet ...

13 Reflektioner:

Blogger Översättarhelena skrev ...

Okej, jag går och lägger mig nu, snäll och lydig som jag är.

03 december, 2007 00:09  
Blogger bengt skrev ...

Ulf Lundell?
En inställd spelning är också en spelning.
En inställd blogg är också en blogg.
Fastän den står ju bara i väntelägen.

03 december, 2007 00:10  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Bra, Bengt -- jag höll nästan på att skriva detsamma!

Ja, Översättarhelena, morgondagen blir jobbig, sov så intensivt du kan!

03 december, 2007 00:11  
Anonymous Anonym skrev ...

Men så smart, bengt. Tänk om det här också är en ledtråd? OCH det där med tandborsten i munnen? (Hur ska jag kunna somna nu med detta nya att grubbla över?)

ab

03 december, 2007 00:13  
Blogger vredens barn skrev ...

Men! Ingen glädje får man ha av att man har vrickat dygnet och sitter och plirar troget i adventsljusstakens sken. ncheoqat! som man säger i fjärran länder om arbetssökande bibliofililitterariteter som märkligt nog nästan aldrig vet vad rätt svar är men det har ju inget med saken att göra! Det är tur att det bara är tredje dagen, för om det här händer framåt den tjugonde kommer det bli uppror, befarar jag.

03 december, 2007 00:16  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Hihi, det här är ju nästan lika kul som att vara hemlisbloggare!

03 december, 2007 00:17  
Blogger Anna skrev ...

Jag tänker inte gå och lägga mig, inte för att vara olydig utan för att solen skiner och det är morgon här i Australien. Hinner jag gå en sväng i parken innan nästa lucka öppnar?

PS Störst mängd utropstecken hittar man i Kalle Anka, och där finns det ju faktiskt en onkel som alla blir besvikna på hela tiden. Men har man sagt Barbro så har man (nytt djungelordspråk)!

03 december, 2007 00:30  
Anonymous Anonym skrev ...

Hm, när jag tänker på saken tror jag inte att seritidningar har några andra skiljetecken alls än just utropstecken. I alla fall inte de som ska vara roliga, Knasen och så.

Wv roeryt? Att ryta lite gulligt rofullt?

03 december, 2007 00:40  
Blogger bengt skrev ...

Som småbarnspappabloggare så skrev jag ner alla effektljud i en tidning. Det blev:
Grr!, Smock!, Tjong!, Rrrring!, Splasch!, Kick!, Smock!, Bonk!, Tjoff!, Klapp!, Glää!, Buuu!, Krafs!, Krafs!, Burrp!, Knak!, Skump!, Studs!, Skump!, Fjong!, Flump!, Knirk!, Plomf!, Boing!, Splatt!, Splurf!, Ritsch!, Uff!, Åååh!, Svisch!, Urk!, Tjonk!, Skriii!, Klick!, Smock!, Smock!, Tjong!, Boff!, Rrring!, Tuuuuut!, Bank!, Bank!, Bank!, Bank!, Bank!, Klick!, Klick!, Klick!, Klick!, Klick!, Klick!, Slam!, Uff!, Åhhh!, Klick!, Smopp!, Tick-tack!, Tick-tack!, Tick-tack!, Tjonk!, Klack!, Boing!, Fjong!, Gröööh!, Vooooooom!, Svosch!, Bjoonnng!, Ka-boooom!, Krasch!

Utropstecken.

03 december, 2007 01:19  
Anonymous Anonym skrev ...

Min lilla dotter var uppe med tuppen, eller troligtvis före tuppen, och jag med henne. Imorgon ska jag följa Lottens visa råd till Översättarhelena och sova intensivt. Jag har inte provat det innan, det verkar praktiskt!

wv iagbxr, tyder på att jag inte bör ha kjol idag ...

03 december, 2007 06:20  
Anonymous Anonym skrev ...

Tur att jag inte höll mig uppe igår, mitt bättre jag fick överhanden!

03 december, 2007 07:48  
Anonymous Anonym skrev ...

Jag fick faktiskt ett pressmeddelande någon gång under natten som förtäljer att LiveJournal, som driver TypePad och flera andra bloggplattformar, har blivit uppköpt av ett ryskt bolag.
Kanske kan det ha något med saken att göra?

03 december, 2007 08:44  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Будет концом мира!

03 december, 2007 08:50  

Skicka en kommentar

<< Home