23 mars 2006

Japp, det krånglar

Blogger eller Internet eller något vill inte samarbeta. Man har svårt att reflektera och kommentera, tydligen. (Min mejl är full av trevliga meddelanden, däremot.) Kanske slog klockan samtidigt som tuppen gol eller vinden vände medan jag spottade i motvind – men det gör inget.
I morgon är en annan dag.

6 Reflektioner:

Anonymous Anonym skrev ...

Ja det kan jag hålla med! Ska vi sprida ut oss på dygnet?
1 har reflekterat:-)

23 mars, 2006 21:52  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Men nu är vi 2!

(Förvånansvärt många word verifications är drabbade av nysningar. Just nu: auchii.)

23 mars, 2006 21:56  
Blogger The Female Dinousaur skrev ...

Men inte krånglar det här inte... Mer än vanligt, förståss! Som med viss möda verifierar "pcsal" med en katt på tangentbordet.

23 mars, 2006 22:48  
Anonymous Anonym skrev ...

"Smenita" härjade hos Bloggblad och Gagga i går. Bloggblad berättade att det är hennes nya bodyguard! Ett tag sen stöte jag på en ful, riktigt! "fulmy"

24 mars, 2006 08:57  
Blogger Lotten Bergman skrev ...

Jag hörde för första gången talas om "smenita" igår, men det lät så osannolikt att jag inte riktigt var säker på att det var "på riktigt".

När man ska skriva in word verification står det alltså "smenita"? Men när man har plitat in det, godkänns det inte? Och sedan hjälper det inte hur man gör, det blir bara "smenita" som word verification hur många gånger man än försöker?

Stämmer det? Jag har ju själv inte stött på det. Än.

24 mars, 2006 09:22  
Blogger Flinn skrev ...

Just det, så är det. Intressant att det bara drabbar en del av oss, men ändå rätt många. Men jag tycker inte att du behöver känna dig utanför som inte har fått träffa Smenita, hon är ändå bara otrevlig!

24 mars, 2006 11:30  

Skicka en kommentar

<< Home